EFAMA 28th Investment Management Forum - 17/18 November 2022

Het Investment Management Forum is het vlaggenschip van EFAMA en brengt leiders uit de sector, beleggers en beleidsmakers samen om onderwerpen van gemeenschappelijk belang te bespreken.

De conferentie vindt dit jaar plaats in het Auditorium van BNP Paribas Fortis in Brussel, en wordt alleen in fysieke aanwezigheid gehouden.

De asset management sector is in staat om oplossingen te bieden voor de vele uitdagingen die voor ons liggen en deze om te zetten in kansen; dit omvat het bieden van eerlijke en billijke toegang tot gegevens, het mondiger maken van beleggers, het bevorderen van de duurzaamheidsagenda, het financieren van infrastructuren en het werken aan een concurrerend Europa in tijden van wereldwijde interconnectie.

Het evenement, dat nu zijn 28e editie beleeft, biedt dit jaar een unieke gelegenheid om de stand van zaken in de Europese asset management sector te presenteren en aan te geven hoe deze sector kan bijdragen aan de doelstelling van de EU op het gebied van duurzame financiering, de kapitaalmarktunie (CMU) en het herstel na de crisis.

De conferentie begint op donderdag 17 november (lunchtijd) en duurt tot vrijdag 18 november (lunchtijd), met een programma met keynote speeches, een exclusief CEO-panel, panelsessies en presentaties.

Meer informatie: https://www.efama.eu/

Het Programma kunt u hier raadplegen.